Antena Căutare

Vezi declaratia lui Adrian Nastase, cu cateva ore inaintea tentativei de suicid!

Acestea sunt gandurile lui Adrian Nastase, transmise Jurnalului National cu cateva ore inaintea evenimentelor dramatice de miercuri. Materialul era destinat rubricii "Astazi e ziua ta" din ziar.

Adrian Nastase implineste maine 62 de ani. Ziaristii de la Jurnalul i-au adresat cateva intrebari, la care Adrian Nastase le-a raspuns ieri, cu cateva ore inainte de a incerca sa se sinucida. Iata cum vedea viata fostul prim-ministru al Romaniei inainte de evenimentele de ieri!

"Mi-ar face mare placere sa cred ca nu implinesc, neaparat, acesti 62 de ani, ci ca ei au darul de a ma implini pe mine.

Mai in gluma, mai in serios, as spune ca, la cate s-au scris si vorbit in ultimii ani despre mine, sunt ca o carte deschisa. Acesta este, de altfel, unul din riscurile vietii politice, faptul ca esti in permanenta in vizorul opiniei publice. Iar cand nu stau colegii dumneavoastra din presa cu ochii pe noi, stau alti baieti cu ochiul si timpanul atintite atent. Din pacate fara succes pentru ei, pentru simplul motiv ca intotdeauna am fost transparent cu toate aspectele si palierele vietii mele.

De la pasiuni personale la incercari profesionale, cei care au vrut sa afle detalii despre viata mea au avut in mine un partener de dialog. Mi-am pus pasaje mari din trecutul meu pe Internet, pe site, pe blog si, mai nou, pe pagina de Facebook. Astfel, lumea a avut ocazia sa afle ca nu imi plac doar tablourile, ci am o pasiune pentru apicultura, ca mi-am petrecut buna parte a copilariei in vie, la cules de struguri, ca nu ma dau in laturi de la muncile gospodaresti atunci cand sunt la Cornu, ca, in fine, incerc pe cat se poate de mult sa am o viata normala, in cadrul careia sa ma gandesc cu incredere si speranta la ziua de maine si sa nu regret niciodata ziua de ieri."

Citeste continuarea in Jurnalul National!

FOTO: Intact Images

UPDATE! Operatia lui Nastase s-a incheiat. Fostul premier prezinta risc de infarct... File din istorie: Fosti premieri europeni, condamnati la inchisoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x