Antena Căutare

Gestul superb al unei polițiste pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice. Maria i-a impresionat pe colegii de la MAI

Maria este o polițistă care face un gest superb pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice. Din 2017, femeia își donează părul.

Chiul Mariei, polițista MAI Galerie
Recent, reprezentanții paginii de Facebook a MAI au spus povestea Mariei, o polițistă care și-a tuns părul pentru a-l dona unei femei diagnosticată cu afecțiuni oncologice. | Facebook

Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne este renunmită pentru poveștile legate de polițiști. Sunt prezentate de la povești emoționante, la acte de erosim și reacții amuzante.

Recent, reprezentanții paginii de Facebook a MAI au spus povestea Mariei, o polițistă care și-a tuns părul pentru a-l dona unei femei diagnosticată cu afecțiuni oncologice.

Maria își donează părul din 2017, iar acum este a patra oară când face acest gest cu dorința de a-i aduce zâmbetul pe buze unei femei căreia i-a căzut părul din cauza tratamentelor specifice afecțiunilor oncologice.

Cei care au văzut imaginile cu Maria au felicitat-o pentru gestul său

Citește și: Gestul incredibil al unei profesoare. Cum a ajuns să-i salveze viața unui copil pe care nici măcar nu-l cunoștea

Povestea emoționantă a Mariei, polițista care își donează părul din 2017

„Nu este o schimbare de look!

Pur și simplu, Maria vrea să ajute!

Cu gândul de a aduce un zâmbet pe chipul unei femei, de ani buni, Maria își donează părul.

Acesta este folosit la crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice.

Pierderea părului cauzată de tratamentele specifice afecțiunilor oncologice constituie, din punct de vedere psihic, încă o încercare pentru persoanele care trec prin așa ceva.

Maria a început să își doneze părul în 2017, când a donat o codiță de 34 de centimetri, apoi în luna septembrie 2019 pe cea de-a doua care a avut 28 de centimetri, iar în luna februarie 2022 a decis să fac din nou acest gest, donând o codiță de 36 de centimetri.

Acum este a patra donare.

Își va lasa iar părul să crească și va face din nou acest gest, un gest care poate părea mic la o primă vedere… dar care contează enorm!

Felicitări pentru inițiativă, Maria!

Suntem convinși că ai contribuit din plin la redarea zâmbetului pentru multe femei!”, este povestea spusă pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Citește și: Polițist din Ploiești, surprins când întrerupe examenul auto și ajută o bunicuță să treacă strada. Un sofer a filmat totul

MAI a publicat două imagini cu Maria: una realizată înainte de tunsoare și una după, cu codița împletită în mâna polițistei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au citi poveste au felicitat-o cu drag pe Maria:

„Felicitări, doamnă minunată! Părul este un simbol al feminității și puterii creatoare, ceea ce face mai valoros gestul doamnei minunate”, „Felicitări! Gest frumos cu impact emoțional”, „Acest gest merită toată admirația și respectul pentru donația făcută, "trup din trupul tău"! Felicitări!”, „Felicitări!! De admirat și de urmat!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Maria în dreptul imaginilor.

Categoria de români pentru care pensiile vor crește cel mai mult! Anunțul lui Daniel Baciu: „Vor fi creșteri spectaculoa... Rezultate Loto azi, 28 martie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x