Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea care li s-a potrivit mănușă. Cum a sunat parodia „Putin, Putout”

Emi și Cuza s-au transformat în Klemen Slakonja și au cântat „Putin Putout” în a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20. Piesa este o adevărată parodie, iar cei doi au reușit să pună în scenă videoclipul „nebun” ala acesteia.

imagine cu emi si cuza costumati in putin la te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Klemen Slakonja și au cântat „Putin Putout” în a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

Au devenit cunoscuți datorită parodiilor muzicale, iar acum au avut ocazia să facă fix ceea ce le place mai mult. Emi și Cuza au fost extrem de fericiți când au aflat ce a ales ruleta pentru ei în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Transformarea în Klemen Slakonja lor a reprezentat un mix de muzică, acotrie, mișcare și umor, întreg momentul fiind o parodie la adresa unui dintre cei mai controversați oameni ai momentului.

Emi și Cuza s-au transformat în Klemen Slakonja și au cântat „Putin Putout” la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Deși au aflat abia la repetiții personajul în care trebuie să se transforme și au avut mai puțin timp la dispoziție să se pregătească, Emi și Cuza s-au arătat extrem de încântați. Cei doi chiar au recunoscut că știau piesa, care este o adevărată parodie, și că li se potrivește mănușă.

Munca a început atunci când au început să pună cap la cap fiecare detaliu atât la voce, cât și la acotrie și coregrafie, însă cei doi au fost extrem de dedicați și au dat tot ce au avut mai bun.

Odată ajunși în platou, Emi și Cuza au pus în scenă videoclipul parodiei „Putin Putout” care este extrem de dinamic. Pe parcursul momentului, ei au cântat, au dansat și au făcut spectacol ținute sub privirile uimite ale tuturor.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 23 martie 2024

„Ați dat tot ce ați putut pentru a face acest moment energetic, care nu e deloc ușor. Sunt foarte încântată de ceea ce am văzut și am auzit”, a spus Ozana Barabancea.

„Ce mi s-a părut foarte greu a fost punerea în scenă. Am văzut toate scenetele din videoclip de la început până la final și ei își schimbau rolurile între ei și mi-a plăcut pasa între voi foarte mult. Emi, mi-a plăcut curajul tău în a te dezbrăca. Arăți foarte bine. S-a văzut experineța. V-a picat că o mănușă”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Cea mai maree aglomerație de detalii din această seară, fără nicio îndoială. Așa că vă felicit”, a completat Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show complet marca Taraf de Caliu și Viorica Lăută... Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x