Antena Căutare

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup

Același corp, dar două suflete. Așa vor să fie cunoscute Abby și Brittany, gemenele siameze. Acum Abby e soție, după ce s-a căsătorit în secret cu alesul inimii sale.

colaj de imagini cu abby hensel si brittany hensel Galerie
Același corp, dar două suflete. Așa vor să fie cunoscute Abby și Brittany, gemenele siameze. Acum Abby e soție, după ce s-a căsătorit în secret cu alesul inimii sale. | Profimediaimages.ro

Abby Hensel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Josh Bowling, în 2021, potrivit unor documente publice obținute de Today.

În imagini, gemenele siameze, Abby și Brittany Hensel, poartă o rochie de mireasă în timp ce zâmbesc la bărbatul din fața lor, care e îmbrăcat într-un costum gri și le ține de mână.

Potrivit publicației Today, gemenele sunt acum profesoare și locuiesc în Minnesota, unde s-au născut și au crescut. Pe pagina de Facebook a mirelui, John Bowling, apar imagini în care cei trei savurează înghețată și călătoresc împreună.

Citește și: O femeie a mers la spital crezând că a i-a rămas un os blocat în gât. Ce au descoperit, de fapt, medicii

Gemenele locuiesc cu Josh, care se descrie pe pagina sa de Facebook ca fiind "tată, veteran, asistent medical".

Revista PEOPLE a luat legătura cu Abby și Brittany Hensel, precum și cu John Bowling, dar nu a primit niciun răspuns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea gemenelor siameze Abby și Brittany Hensel

Abby și Brittany au o formă rară de gemelare parțială, cu două capete și un singur trunchi. Ele au în comun fluxul sanguin și toate organele de sub talie.

"Oamenii au fost curioși în legătură cu noi de când ne-am născut, din motive evidente", au spus gemenele în primul episod al serialului dedicat lor, ”Abby și Brittany”. Ele au continuat: "Dar părinții noștri nu ne-au lăsat niciodată să folosim asta ca o scuză. Am fost crescute să credem că putem face tot ceea ce ne dorim".

Abby și Brittany Hensel au devenit cunoscute la nivel mondial la doar șase ani, când au apărut într-un episod din Oprah Winfrey Show, în 1996. Deşi sunt dependente una de cealaltă la nivelul trunchiului, fiecare îşi poate controla o parte diferită a corpului: Abby partea stângă a corpului, iar Brittany pe cea dreaptă.

Citește și: VIDEO Un brașovean și-a construit propria ”vilă” pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje. Cum arată construcția care are toate avizele

Au reuşit de-a lungul anilor însă să funcţioneze ca o echipă, un tot, mergând şi îndeplinind sarcini zilnice pe care mulţi credeau că nu le vor putea face niciodată.

Cele două au apărut inclusiv în propriul reality show, publicul ajungând să le vadă crescând şi transformându-se în adevărate domnişoare, susţinând că, deşi au un singur corp, au două suflete.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

O femeie a mers la spital crezând că a i-a rămas un os blocat în gât. Ce au descoperit, de fapt, medicii... „A zis că mă iubește”. Cum a ajuns o româncă din Spania să rămână fără niciun ban în cont, după ce ar fi vorbit cu ”Brad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x