Antena Căutare

Columbia - România 3-2. Tricolorii au întrerupt seria invincibilității! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

România a fost învinsă de Columbia în cel de-al doilea meci amical din acest an, scor 3-2. Partida s-a desfășurat la Madrid și a fost LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO în AntenaPLAY. Golurile au fost înscrise de Cordoba, Arias și Asprilia, pentru sud-americani, respectiv Hagi și Tănase, pentru tricolori.

Columbia - România 3-2. Tricolorii au întrerupt seria invincibilității! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!
Columbia învinge România pentru prima dată în istorie | Profimedia

Columbia - România a fost LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO în AntenaPLAY.

FINAL DE MECI!

min 90+3: GOOL România! Tănase reduce din diferență cu un șut din întoarcere din interiorul careului.

min. 87: Schimbare România. Sorescu intră în locul lui Opruț.

min. 86: Ianis Hagi execută o lovitură liberă, dar trimite mingea puțin pe lângă poartă.

min 84: GOOL România! Ianis Hagi îi fură mingea unui fundaș columbian și șutează în forță fără nicio șansă pentru Vargas.

min. 79: GOL Columbia! Asprilia înscrie golul trei pentru sud-americani cu un șut la firul ierbii din interiorul careului.

min. 73: Noi schimbări la columbieni! Rodriguez îi lasă locul lui Quintero, iar Asprilia intră în locul lui Cordoba.

min. 67: Schimbări la sud-americani! Borre intră în locul lui Diaz, iar Carrascal îi ia locul lui J. Arias.

min. 65: Luis Diaz a reuşit un dribling senzațional, înșirând mai mulți tricolori, dar Moldovan a reuşit să respingă.

min. 56: Schimbări la tricolori! Drăguș și Hagi au intrat în locul lui Alibec, respectiv Mihăilă.

min. 52: Paradă fenomenală a lui Moldovan la șutul trimis de Luis Diaz de la marginea careului de 16 metri.

min. 49: Cordoba a scăpat spre poarta lui Moldovan, dar şutul atacantului Columbiei a lovit plasa laterală!

min. 46: Moruțan are primul șut pe poarta columbienilor, dar trimite prea slab pentru a-l putea învinge pe Vargas

A început repria secundă!

Se încheie prima repriză!

min. 40: Ocazie Columbia! Arias putea reuși dubla în doar patru minute, dar nu cadrează bine șutul și Moldovan reține fără emoții.

min. 35: GOL Columbia! Arias dublează avantajul sud-americanilor, după o serie de greșeli în lanț ale tricolorilor.

min. 29: Moruțan șutează puțin pe lângă poarta de la marginea careului de 16 metri.

min. 20: Mihăilă a luat o acțiune pe cont propriu și a pătruns în careul columbienilor, însă a fost blocat în ultima clipă.

min. 8: Ocazie pentru tricolori! Alibec a ratat o bună ocazie, după ce a primit o pasă perfectă de la Moruţan, însă a fost neatent și mingea a ajuns la portarul columbian.

min. 6: GOL Columbia! Cordoba deschide scorul printr-o lovitură cu capul din centrarea lui Mojica!

A început partida!

Echipele de start:

COLUMBIA: C. Vargas - D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica, Lerma, Rios, J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz, J. Cordoba

Rezerve: D. Ospina, A. Montero - S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta
Selecționer: Nestor Lorenzo

ROMÂNIA (4-3-3): H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Moruțan, Alibec, Mihăilă

Rezerve: Niță, Aioani - Manea, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, I. Hagi, Drăguș, Man, Racovițan, Sorescu, Olaru, Fl. Coman, Șut, Fl. Tănase
Selecționer: Edi Iordănescu

La patru zile distanță de testul cu Irlanda de Nord de pe Arena Națională (1-1), tricolorii se duelează cu reprezentativa sud-americană pe stadionul lui Atletico Madrid!

Columbia este un adevărat colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, dacă ne raportăm la valoarea jucătorilor din lot. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro şi în AntenaPLAY.

Naționala sud-americană e antrenată din 2022 de tehnicianul argentinian Nestor Lorenzo și este neînvinsă în toate cele 17 meciuri cu acesta selecționer! Columbia vine la meciul cu România după o victorie strălucitoare în faţa Spaniei, scor 1-0. Până acum au mai învins Mexic, Paraguay, Japonia, Germania și Brazilia.

Printre cei mai importanți jucători din lotul columbian îi menționăm pe Munoz și Lerma (Crystal Palace), Duran (Aston Villa), Sinisterra (Bournemouth), Zapata (Torino), Lucumi (Bologna), Sanchez (Galatasaray), Barrios (Zenit), în frunte cu vedeta Luis Diaz de la Liverpool.

Columbia nu a învins niciodată România!

Selecționată noastră a întâlnit de trei ori Columbia, ultima dată în 2006, într-un amical încheiat 0-0 la Chicago, în SUA.

Dar de neuitat rămân, în ordine cronologică inversă, victoria cu 1-0 de la Lyon, grupele Campionatului Mondial 1998, printr-un gol fantastic marca Adrian Ilie, și succesul cu 3-1 din grupele World Cup 1994, cu reușita de poveste a lui Gică Hagi.

La mondialul american, columbienii erau considerați printre favoriți la titlul mondial! La turneul din SUA, în echipa lor se aflau Valderrama, Valencia, Asprilla, Rincon sau Cordoba.

Ambele victorii din duelurile oficiale au venit pentru România cu Anghel Iordănescu selecționer, tatăl celui care astăzi ocupă această funcție, Edward Iordănescu.

Lotul României pentru meciul amical cu Columbia

Pentru amicalul cu Columbia (marți, 21:30, Antena 1, livetext și video pe a1.ro și AntenaPLAY), Edi Iordănescu a convocat 3 jucători care pot fi utilizați pe poziția de atacant central. Este vorba despre George Pușcaș, Denis Alibec și Florin Tănase.

Portari: Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid/Spania, 9 selecţii/0 goluri), Florin Niţă (Gaziantep/Turcia, 20/0), Ştefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (FC Rapid 1923, debutant)

Fundaşi: Andrei Raţiu (Rayo Vallecano/Spania, 15/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 25/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 26/1), Radu Drăguşin (Tottenham/Anglia, 14/0), Adrian Rus (FC Pafos/Cipru, 19/1), Ionuţ Nedelcearu (Palermo/Italia, 25/2), Bogdan Racoviţan (Rakow/Polonia, 1/0), Deian Sorescu (Gaziantep/Turcia, 15/0), Raul Opruţ (FC Hermannstadt, debutant)

Mijlocaşi: Nicolae Stanciu (FC Damac/Arabia Saudită, 67/14), Marius Marin (Pisa/Italia, 15/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor/Turcia, 36/4), Răzvan Marin (Empoli/Italia, 53/3), Olimpiu Moruţan (Ankaragucu/Turcia, 14/1), Darius Olaru (FCSB, 16/0), Adrian Şut (FCSB, 1/0), Dennis Man (Parma/Italia, 21/7), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 18/4), Ianis Hagi (Deportivo Alaves/Spania, 32/4), Denis Drăguş (Gaziantep/Turcia, 8/2), Florinel Coman (FCSB, 13/1)

Atacanţi: George Puşcaş (Bari/Italia, 41/11), Denis Alibec (Muaither/Qatar, 36/5), Florin Tănase (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 17/2)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena, livetext și video pe a1.ro şi în AntenaPLAY. Află cele mai noi informații despre meci pe as.ro!

România - Columbia 2024. Meciul amical se vede live pe Antena 1 și în AntenaPLAY... Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x