Antena Căutare

Bianca Drăguşanu, interviu în EXCLUSIVITATE despre "Poftiţi pe la noi"! "Am muncit până mi-am învinețit tălpile"

Săptămâna aceasta, a venit rândul altor patru celebrităţi să muncească alături de nea Mărin. Bianca Drăguşanu, Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău şi Muneer au fost cei chinuiţi de "spaima vedetelor".

Săptămâna aceasta, a venit rândul altor patru celebrităţi să muncească alături de nea Mărin. Bianca Drăguşanu, Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău şi Muneer au fost cei chinuiţi de "spaima vedetelor".

Bianca Drăguşanu, prezentatoarea emisiunii "Splash! Vedete la apă", ne-a povestit cum i s-a părut întreaga experienţă de la "Poftiţi pe la noi".

Nea Mărin spune că ai muncit foarte mult de data asta. Ce anume ai făcut?
Ce n-am făcut! Am mutat mobila, am pus ghivece cu flori, am zugrăvit, am spălat toalete, am spălat pe jos, am decorat două camere, am bătut cuie, am cărat lemne, am făcut un bar pe plajă, am spălat farfurii, am gătit, am cusut, am făcut o rochie, am decorat și am redecorat, am muncit până mi-am învinețit tălpile.


Ce ți-a plăcut cel mai mult la "Poftiți pe la noi"?
M-am bucurat că m-am întâlnit din nou cu nea Mărin. Și îmi place mult echipa cu care lucrez mereu.


Cum te-ai înțeles cu colegii din emisiune?
Foarte bine!


Cățelul tău a fost cuminte la filmări?
Cățelul meu mă însoțește tot timpul. Este foarte harnic. Prin simplul fapt că a dormit cu mine mi-a încărcat bateriile. Este suflețelul meu.


Ce ți s-a părut cel mai greu?
Cel mai greu a fost faptul că am muncit în soare, la aproape 40 de grade și umezeală foarte mare. Obositor a fost și că am stat mult în picioare, nu am avut pauze mai deloc.


Acasă la tine cine face curat?
Eu, numai eu. Nu știu să gătesc, dar eu fac mereu curat. Dau în fiecare zi cu mopul, șterg praful, aspir o dată la două zile. Când sunt foarte nervoasă mă descarc făcând curat, așa că mut mobila prin casă și iau totul la șters.


Până la urmă ai fost atât de harnică pentru că sperai ca nea Mărin să îl aducă și pe Victor sau ai vrut să demonstrezi că poți să muncești cot la cot cu toată lumea?

Eu știam foarte bine că Victor nu va veni, doar vorbesc cu el zilnic la telefon. Eu sunt un om harnic și mi-a plăcut să mă implic. Ce știu să fac fac bine și cu drag, unde nu mă pricep nu mă bag.


Te-ai sfătuit cu Victor înainte de a merge la filmări? Ce ți-a spus?
Mi-a spus că va fi foarte greu pentru mine, pentru că sunt multe zile de filmare și că o să mă doară picioarele. M-a sfătuit să nu mă cert cu cineva pe acolo pentru că sunt o domnișoară elegantă. Mi-a dat multe sfaturi pe care eu, însă, nu le-am respectat... sunt o fire mai vulcanică și mai impulsivă și ce gândesc aia spun.

Nea Mărin s-a ales cu încă o poreclă! Muneer îi spune “Raj Kapoor”... Nu îi e teamă de nimic! Bogdan Vlădău a mâncat scorpioni, libelule și carne de șarpe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x