Antena Căutare

Articole despre euforia cuisine

Salata riviera

Salata riviera

Preparare: prima oara se caleste pieptul de pui, taiat fasii, in ulei de masline. floarea soarelui. Intre timp se prepara amestecul de salata: se pun frunze de radichio (o salata de culoare inchisa), de salata chinezeasca (verde foarte deschis),...

Vineri, 01.10.2010, 17:30
Pui provensala cu paste

Pui provensala cu paste

Bucatarul Nicolae, cunoscut publicului prin intermediul emisiunii Euforia Cuisine, il are ca invitat pe stilistul Alex Bar , iar impreuna vor pregati o reteta de pui provensal cu paste. Ingrediente: piept de pui ceapa tagliatelle sos de rosii...

Vineri, 01.10.2010, 17:29
Pangasius cu parmezan si salata de cartofi

Pangasius cu parmezan si salata de cartofi

Se pune putin ulei de masline la incins, intr-o tigaie, apoi se ia o bucata mare de fileu de pangasius si se taie in fasii de 2 cm latime. Acestea se pun apoi la prajit in tigaie. Se taie apoi doua rosii mici in sferturi si se maruntesc doi catei de...

Vineri, 01.10.2010, 17:27
Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Cristina este invitata speciala a bucatarului Nicolai si pregateste in cadrul emisiunii Euforia tv, o reteta usoara si gustoasa de supa de linte. Ingrediente: linte rosie ardei gras ceapa usturoi ulei de masline patrunjel oregano busuioc...

Vineri, 01.10.2010, 17:23
Creveti cu orez si lapte de cocos

Creveti cu orez si lapte de cocos

Vineri, 01.10.2010, 17:20
Vinete umplute cu fructe de mare

Vinete umplute cu fructe de mare

fructe de mare vinete ceapa usturoi marar cascaval lamaie ulei de masline sare si piper Prepare: Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand da in clocot, se oparesc fructele de mare, tinandu-le putin in apa fierbinte, intr-o...

Vineri, 01.10.2010, 17:19
Salata usoara cu creveti

Salata usoara cu creveti

creveti andive smantana lichida ceapa rosie lamaie rosii cherry rucola salata ulei de masline patrunjel sare Ti-e foame, vrei sa mananci ceva repede? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine....

Vineri, 01.10.2010, 17:17
Creppes suzettes

Creppes suzettes

Bucatarul Nelu de la popasul turistic Elisa din judetul Calarasi a prezentat pentru emisiunea Euforia Cuisine, o reteta de clatite frantuzesti. foi de clatite fructe tropicale lichior de portocale suc de portocale unt cognac zahar pudra zahar...

Vineri, 01.10.2010, 17:15
Tocanita de miel servita in doua moduri

Tocanita de miel servita in doua moduri

Bucatarul Marius de la Conacul Domnesc din Suceava a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, o reteta de tocanita de miel. Ingrediente: pulpa de miel ceapa usturoi ardei ulei chimen apa rosii bulion mozarella cimbru patrunjel...

Vineri, 01.10.2010, 17:14
Piept de curcan in foietaj

Piept de curcan in foietaj

piept de curcan costita maghiran foietaj ciuperci ceapa rosii cherry rucola ou smantana pesmet susan dressing balsamic ulei sare si piper Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o...

Marti, 28.09.2010, 15:55
Lup de mare cu legume si pesto

Lup de mare cu legume si pesto

Marti, 28.09.2010, 15:42
Risotto cu fructe

Risotto cu fructe

orez pentru risotto ulei de masline struguri compot nectarine pere zahar vanilie smantana lichida vin lichior de banane unt parmezan Preparare: Fuctele se taie bucati mari. Intr-o oala se pune putin ulei de masline, iar cand se incinge...

Marti, 28.09.2010, 15:38
Triffle de fructe

Triffle de fructe

Marti, 28.09.2010, 15:36
File de pangasius cu mazare

File de pangasius cu mazare

Luni, 27.09.2010, 21:55
Zabaione

Zabaione

Bucatarul Marian de la restaurantul Michelle din Onesti pregateste un desert cald, cremos - zabaione. vin alb marsala inghetata de vanilie zahar 3 galbenusuri de ou ciocolata rasa Preparare: Este un desert care se face in mod normal la...

Joi, 23.09.2010, 17:38
Zargan cu brocoli

Zargan cu brocoli

Preparare: Se pune suc de lamaie peste pesti, apoi se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie adanca se pune unt la topit, ulei de masline si se asaza pestii la prajit. Peste ei se pun bucati de lamaie. In alta tigaie se pune unt la topit, putin...

Joi, 23.09.2010, 17:37
Muschi de vita cu sos de lamaie

Muschi de vita cu sos de lamaie

Joi, 23.09.2010, 17:35
Foietaj cu carnati si branza

Foietaj cu carnati si branza

Joi, 23.09.2010, 17:33
Muschi de porc umplut pe pad de legume

Muschi de porc umplut pe pad de legume

Joi, 23.09.2010, 12:52
Turnedo din muschi de vita cu ciuperci

Turnedo din muschi de vita cu ciuperci

muschi de vita ciuperci ceapa verde gogosari telina dovlecel marar smantana ulei de masline parmezan sare si piper Prepare: Ciupercile nu se spala, ci se cojesc de pielita, se curata de alte impuritati. Intr-o tigaie se pune uleiul de...

Joi, 23.09.2010, 12:49
Muschi de vita cu brocoli

Muschi de vita cu brocoli

Miercuri, 22.09.2010, 14:30
Crema de conopida

Crema de conopida

Nicolai a pregatit la "Euforia Cuisine" o supa de tip crema de conopida. Preparare: prima oara, intr-un vas metalic aflat pe foc, se pun 200 ml de lapte, in care se adauga apoi conopida, separata in buchetele. Se adauga apoi smantana lichida, dar...

Miercuri, 22.09.2010, 14:29
Euforia Cuisine / Vita cu sos de whisky

Euforia Cuisine / Vita cu sos de whisky

Vineri, 10.09.2010, 19:15
Euforia Cuisine / Pui chinezesc

Euforia Cuisine / Pui chinezesc

Ioana Zaharia, bucatar in cadrul restaurantului Anatolia din Bucuresti, a prezentat la "Euforia Cuisine" cum se prepara "puiul chinezesc" - fel servit de restaurantul bucurestean. Preparare: se incinge ulei de floarea soarelui in tigaie, apoi se...

Vineri, 10.09.2010, 19:13
Euforia Cuisine / Creveti jumbo cu sos de cognac

Euforia Cuisine / Creveti jumbo cu sos de cognac

Marian si Marius, bucatari la restaurantul Casa Freia din Busteni, au gatit in studioul Euforia TV o reteta de creveti jumbo in sos de coniac. Preparare: se incinge bine o tigaie si se adauga putin ulei de masline. Apoi se adauga doi catei de...

Vineri, 10.09.2010, 17:23
Euforia Cuisine / Peste cu somon si creveti

Euforia Cuisine / Peste cu somon si creveti

Vineri, 10.09.2010, 17:21
Euforia Cuisine / Muschi ardelenesc

Euforia Cuisine / Muschi ardelenesc

Surpriza in studioul Euforia TV! Bucatarii Brigazii Speciale de Pompieri Bucuresti, Marin Ciubuc si Ionut Dragomir au pregatit un muschi ardelenesc, preparat de baza si foarte apreciat de catre pompieri. Preparare: muschiul de porc, care a fost...

Joi, 09.09.2010, 19:41
Euforia Cuisine / Ardei cu feta si ansoa

Euforia Cuisine / Ardei cu feta si ansoa

Joi, 09.09.2010, 17:04
Euforia Cuisine / Dorada in crusta de migdale

Euforia Cuisine / Dorada in crusta de migdale

O reteta de dorada in crusta de migdale, pregatita de bucatarul-sef al restaurantului Maridor din Bran. Preparare: intr-o tigaie se pune unt la incins, apoi se adauga morcovii taiati felii, telina bucati, cartofii bucati - toate fierte in...

Joi, 09.09.2010, 17:01
Euforia Cuisine / Cod cu varza

Euforia Cuisine / Cod cu varza

Preparare: se sparg intr-un bol doua oua, se amesteca bine apoi se pune la incalzit ulei de floarea soarelui. Se dau bucatile de cod intai prin oul batut, apoi prin pesmet, apoi prin faina, dupa care se pun la prajit. Dupa ce s-a facut pe ambele...

Miercuri, 08.09.2010, 19:04
Euforia Cuisine / Muschi de vita cu sos marsala si ciuperci

Euforia Cuisine / Muschi de vita cu sos marsala si ciuperci

Preparare: se ia o bucata de muschi de vita, se asezoneaza cu sare si cu piper apoi s epune la pajit intr-o tigaie cu ulei de masline incins. In alta tigaie cu ulei de masline se pun ciuperci la sotat, taiate in bucati mai mari. Se toarna peste...

Miercuri, 08.09.2010, 18:51
Euforia Cuisine / Dorada cu salsa si dovlecei

Euforia Cuisine / Dorada cu salsa si dovlecei

Miercuri, 08.09.2010, 18:49
Euforia Cuisine / Placinta cu sos de zmeura

Euforia Cuisine / Placinta cu sos de zmeura

Chef Cezar a pregatit la Euforia Cuisine placinta cu sos de zmeura. Preparare: prima oara se realizeaza sosul de zmeura, prin amestecarea a 200 de grame de zmeura cu o lingura de zahar. Dupa ce s-a fiert se bate cu blenderul de mana, pentru...

Marti, 07.09.2010, 18:43
Euforia Cuisine / Salata caprese moleculara

Euforia Cuisine / Salata caprese moleculara

Jakob Haussman a pregatit la Euforia Cuisine salata caprese, insa cu ajutorul metodelor moleculare. Preparare: Se taie cubulete o bucata de mozzarella, iar rosiilor li se scoate miezul apoi se taie si ele in cubulete. Se toaca marunt apoi cateva...

Marti, 07.09.2010, 18:03
Euforia Cuisine / Muschiulet de porc impletit

Euforia Cuisine / Muschiulet de porc impletit

Preparare: se ia o bucata lunga de muschi de porc si se taie in trei, pe lungime, fara insa a taia pana la capat. Se presara cu piper si sare apoi se bate cu tocatorul de carne. In fiecare fasie de carne se fac apoi gauri in care introduce praz verde....

Marti, 07.09.2010, 17:54
Euforia Cuisine / Scrumbie de Dunare

Euforia Cuisine / Scrumbie de Dunare

Marti, 07.09.2010, 17:31
Euforia Cuisine / Salata de fasole verde cu foie gras

Euforia Cuisine / Salata de fasole verde cu foie gras

O reteta delicioasa preparata de Nicolai - salata de fsole verde cu foie gras. Preparare: prima oara se realizeaza dressing-ul - se toaca ceapa marunt apoi se pun trei linguri de ulei de masline si una de otet. Se asezoneaza cu sare si cu piper si...

Marti, 07.09.2010, 17:29
Euforia Cuisine / Salata cu somon si creveti

Euforia Cuisine / Salata cu somon si creveti

Preparare: fileul de somon se prajeste in ulei de masline incins, pe ambele parti, dupa ce a fost asezonat cu sare si cu piper. Intre timp, se realizeaza o marinada, amestecand ulei de masline extravirgin, o lingura de mustar, miere, zeama de la...

Marti, 07.09.2010, 16:45
Euforia Cuisine / Piept de pui cu legume si sos gorgonzola

Euforia Cuisine / Piept de pui cu legume si sos gorgonzola

Preparare: se folosesc doua bucati mari de piept de pui, carora li se fac mici gauri (buzunare). Apoi, intr-un bol, se amesteca putina pasta de pui (piept de pui batut la mixer cu ou), cu un amestec de mazare si morcovi. Se pune apoi cu o lingura in...

Luni, 06.09.2010, 18:03
Euforia Cuisine / Salata mediteraneana cu somon fume

Euforia Cuisine / Salata mediteraneana cu somon fume

Marius, bucatar sef la restaurantul Casa Freya din Busteni, a pregatit in decor natural o salata mediteraneeana cu sofon afumat, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Preparare: se iau mai multe frunze de salata si se rup cu mana, in bucati...

Vineri, 03.09.2010, 18:34
Euforia Cuisine / Tigaie picanta

Euforia Cuisine / Tigaie picanta

Preparare: se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se taie marunt sau julie un piept de pui, un muschi de vita, ceapa, ciupercile, ardeii grasi si ardeiul iute. Se amesteca toate aceste ingrediente si se pun la prajit in uleiul incins de...

Vineri, 03.09.2010, 17:51
Euforia Cuisine / Piept de pui cu sos de portocale

Euforia Cuisine / Piept de pui cu sos de portocale

Vineri, 03.09.2010, 17:29
Euforia Cuisine / Papanasi

Euforia Cuisine / Papanasi

In decorul Cheilor Gradistei, bucatarii de la Complexul Cheile Gradistei au pregatit traditionalii papanasi romanesti, un produs in care cel mai important ingredient il constituite branza de vaci proaspata. Preparare: se amesteca mai intai branza...

Vineri, 03.09.2010, 17:07
Euforia Cuisine / Aripi picante

Euforia Cuisine / Aripi picante

aripi de pui piper ierburi aromate ulei de masline chilli gem de afine suc de rosii sare Preparare: Intr-un bol se pune ulei de masline, piper, fulgi de ardei iute, ierburi aromate (rozmarin si salvie) si sare. Se pun aripioarele in aceasta...

Vineri, 03.09.2010, 16:21
Sashimi

Sashimi

Preparare: se curata usor coaja unei ridichi mari, sub forma de fasie lunga, apoi acelasi lucru se face si cu un morcov, care se curata pe lungime, foarte subtire. Se taie apoi fasiile de ridichie si morcov in bucati de 5 cm pe 5 cm, se pun una peste...

Joi, 02.09.2010, 20:25
Cotlet de somon cu sos olandez

Cotlet de somon cu sos olandez

Liviu Onica, bucatar-sef la restaurantul Edelweiss din Poiana Brasov, a gatit la Euforia Cuisine cotlet de somon cu sos olandez. Preparare: cotletul de somon se asezoneaza cu sare, piper si praf de ghimbir, apoi se pune la prajit in tigaie, in unt...

Joi, 02.09.2010, 18:03
Euforia Cuisine / Salata cu muschi de vita

Euforia Cuisine / Salata cu muschi de vita

Joi, 02.09.2010, 18:01
Omleta cu mar

Omleta cu mar

doua oua un mar unt zahar brun scortisoara sirop de artar Preparare: Se curata marul de coaja, se curata de samburi, iar apoi o jumatate de fruct se taie felii subtiri. Intr-o tigaie se pune putin unt la topit, peste care se adauga feliile de...

Joi, 02.09.2010, 16:32
Pui involtini

Pui involtini

Preparare: se ia un piept mare de pui, se taie pe din doua si se bate cu tocatorul de carne. Apoi, pe una dintre parti se asaza felii de sunca de pui, felii de cascaval, dupa care se ruleaza si se infasoara intr-o folie de aluminiu, strangandu-se bine...

Miercuri, 01.09.2010, 18:39
Dovlecei umpluti si sos de rosii

Dovlecei umpluti si sos de rosii

dovlecei piept de pui smantana ou nucsoara cognac pesmet parmezan usturoi rosii ceapa cimbru sos rosii ulei unt sare si piper Preparare: Se taie dovlecelul felii groase si se scobeste mijlocul. Pieptul de pui se taie cat mai mic,...

Miercuri, 01.09.2010, 16:35
x